#ProiectNou

Ți-aș spune că mi-e dor de tine, însă nu vreau să confunzi sentimente cu slăbiciuni. Ai trezit în mine simțăminte ce zăceau adormite într-o monotonie confortabilă. Dar eu iubesc adrenalina, precum iubesc o mică parte din tine. Nicidecum întregul. Între a intui și a cunoaște, se zbate o mare de posibilități în care nu aleg să mă înec. Suntem îndepărtați, dar mâinile tale pe trupul meu poartă însemne ce le-aș repeta de dragul unor gemete sincere. Te sărut în vis, în gând, în depărtare, poate mai pasional decât în întreaga-mi prezență. N-am uitat brațele tale ce aproape m-au sufocat de pofte și de dor. Nu am uitat încă nici imaginea-ți ce zăcea asupra-mi, în timp ce mă penetrai ca pentru ultima oară. Te vreau aici, ori mă vreau dincolo. Despărțirea-n spațiu nu-și mai are sensul. Timpul doar ne păcălește. O prelungire a jocului pasional dintre noi. Nici tăcerea n-are sens. Pot înțelege nevoi sau ezitări. Însă nu mă interesează scuzele ieftine. „Vânătoarea este mai importantă decât vânatul” doar atunci când ești obișnuit cu vânat de proastă calitate. Și ce-ai să faci? Te sperie calitatea? Acțiunea presupune asumare. Înțeleg că poate fi dificil. Dar nu mă interesează. Mă vrei suficient, ori mă lași să scap în miezul aventurii?

Anida Lasto

s-romantic-woman-more-apr-4-hold-arena-sexy-hot-romantic-sex-nude-couple-erotic-ass-naked-sensual-embrace-sexual-morenna-nicepics-for-arena_large1

 

4 Comments
 • Iosif
  Postat la 12:45h, 05 februarie Răspunde

  E… Woww ! Eu îmi imaginam cu adevarat un “Proiect Nou” de carte, nu de jocuri de vânatoare de vrajitoare virtuale, ireale, în care atât vânatorul cât si vânatul, nu sunt decât victime din lumini si umbre efemere ale imaginatiei nelimitate a jocului mintii.
  Oricum, îti doresc din Suflet mult succes în acest “Proiect Nou”, vechi de când lumea, în care doua corpuri fizice se atrag de forta câmpului gravitational al dorintelor simturilor primare relative, limitate, efemere, trecatoare, mortale… 🙂
  O zi sublima Suflet drag !

  • anidalasto
   Postat la 16:51h, 05 februarie Răspunde

   Ramai pe aproape ca se anunta suprize. O seară minunată! 🙂

 • Iosif
  Postat la 17:58h, 05 februarie Răspunde

  Am fost, sunt si voi ramâne mereu aproape de frumusetea Sufletului tau ! Sper sa fie surprize autentice, inedite, încarcate de adrenalina, de care oricum am parte zilnic, si care-mi fac viata din ce în ce mai interesanta si placuta !
  Sa fii iubita si fericita, draga Anida !

Post A Comment