#ProiectNou

Mă zbat între două lumi total diferite, ce întregesc cumva dualitatea-mi de ne-nțeles. Între stabilitate și pasiune, oscilez pe muchia unui cuțit otrăvit. Un prag al trăirii ce îmi satisface ambele nevoi neîmplinite într-unul. Însă două jumătăți nu formează un întreg. Nu atunci când jumătățile sunt diferite, precum întunericul și lumina din interiorul meu pe care aleg să îl ascult cu pauze. Niciodată pe de-a-ntregul. M-ar surzi. Fug de brațele sigure în brațele alunecoase și mă întorc în aceleași brațe sigure. Dar alunec printre ele, în fiecare noapte, în visul celuilalt îndepărtat. Cad de fiecare dată în propria-mi singurătate și mă aleg cu vânătăile unui dor ce se vindecă doar cu sărutările potrivite. Desprind chipul bărbatului și nu mă concentrez nici măcar asupra buzelor lui, ci doar asupra energiei care este în armonie cu energia mea. O existență în care lumina și întunericul sunt lipsite de apus și răsărit. Fără avertismente, schimb stări mai des decât clipesc. Din prea multă iubire de sine, nu-i pot iubi cu adevărat pe niciunul dintre ei. Ori doar mi-e teamă să recunosc că pe unul dintre ei îl iubesc și pe unul nu. Pentru că atunci ar trebui să decid. Și nu pot renunța la o jumătate de bine dintr-o jumătate de rău.

Anida Lasto

f11b4107022db8fe5bac19000fe0748d--ocean-photos-editorial-photography

3 Comments
 • Iosif
  Postat la 18:27h, 27 decembrie Răspunde

  Minunate si sublime gânduri. Personal, consider acest “Proiect Nou”, privit în perspectiva atemporaleitatii fiintei, cel mai nobil si elevat gând, pe care o fiinta rational-sentimentala ar putea sa si-o propuna si s-o realizeze, care implica multe sacrificii materiale, multe renuntari si abandon de sine, într-o lupta si vigilenta continua la gândurile, exprimarea si actiunile zilnice, atacate si influentate continuu de sistemele falsei vieti ale lumii exterioare, de tentatiile stralucitoare a nonvalorilor aparente, relative, înselatoare, ce conduc lumea spre pierzarea si neatizarea Sufletelor ignorante.
  Doar Spiritul Sfânt al Iubirii Divine, manifestat prin Cuvântul Întrupat în Hristos, Fiul omului, va putea desavârsi si finaliza un astfel de ‘Proiect Nou’, al întregirii Omului !
  Îti doresc din toata inima realizarea si finalizarea cu succes al acestui “Proiect Nou” !
  Fii binecuvântat, Suflet drag !

  • anidalasto
   Postat la 18:34h, 27 decembrie Răspunde

   Multumesc, Iosif! Ganduri bune catre tine!

 • Iosif
  Postat la 21:24h, 27 decembrie Răspunde

  Sper ca “Proiectul Nou” sa fie o capodopera, un bestseller inedit, din care sa curga autentice valori sufletesti, cuvinte pline de seva iubirii absolute a adevarului eliberator, hrana necesara pentru Sufletele agonizante, înfometate si însetate de iubire autentica, sfânta.
  Si sa nu ma uiti, când vei face lansarea “Noului Proiect” ! 🙂

Post A Comment