Lansare Dialoguri cu Sufletul – Timisoara

Aseară a avut loc lansarea cărții Dialoguri cu Sufletul în localul Ambasada din Timișoara.

Sunt recunoscătoare oamenilor care susțin proiectul Anida Lasto și cititorilor fără de care scrierile mele nu ar avea nici o valoare. Mulțumesc Roba Cătălin – moderatorul evenimentului, invitatelor: Bianca Drămnescu, Simona Elena Popa și Adina Stoia, localului Ambasada pentru găzduire, Daniel Dăian – pentru prefața acestei cărți care aduce un plus de valoare conținutului, Marius Leonard Olar – pentru copertă și tehnoredactare, Virgil Simionescu – pentru fotografii, tipografiei Editgraph.

Dacă nu ați reușit să ajungeți la eveniment, cartea Dialoguri cu Sufletul poate fi achiziționată prin comandă la adresa de e-mail: anida.lasto@yahoo.com .

Vă invit la un exercițiu de introspecție. Ce reprezintă Sufletul pentru voi? Cât de des vă acordați timp pentru voi, privindu-vă prin oglinda sincerității, cu toate măștile date jos? Cât de bine vă cunoașteți? Complexitatea propriului eu poate deveni obositoare, exercițiul autocunoașterii fiind necesar în atingerea stării de fericire. Dialoguri cu Sufletul se vrea a fi o invitație la comunicarea cu noi înșine, prezentarea zbuciumului sufletesc care atinge cele mai dramatice culmi și o soluție pentru ieșirea din cele mai întunecate depresii.

De-a lungul vieții, sufletul ia forma emoțiilor cu care ne confruntăm, a persoanei iubite, a divinității și a răului ce ne influențează pe rând. Acceptarea și identificarea trăirilor într-un mod corespunzător, ne ajută în depășirea dramelor existențiale. Iar aici țin să accentuez importanța comunicării nu doar cu cei din jurul nostru, ci și cu propria persoană, comunicare pe care de prea multe ori alegem să o neglijăm, construind probleme în loc de soluții.

În continuare aleg să îmi păstrez anonimatul, lăsându-vă pe voi să vă identificați propriile trăiri cu cele citite.

Cu drag,

Anida Lasto

1DX_8032

2 Comments
  • Iosif
    Postat la 17:31h, 09 decembrie Răspunde

    Felicitari sincere,Suflet frumos ! Astept cu drag sa parcurg profundele si tainicele poteci labirintice ale dialogurilor sufletesti.
    Îti doresc mult har si inspiratie în “Proiectul nou”. Multa liniste si pace în Sufletu-ti nobil !

Post A Comment