#ProiectNou

Care sunt diferențele și care sunt asemănările între a iubi pentru cum te simți tu iubind și a iubi pentru iubirea celuilalt? Între egoism și sacrificiu se află o mare de amărăciune în care scufundările prea dese nasc o presiune ce ucide lent. Dar, undeva în mijlocul acestei mări, echilibrul își găsește mediocritatea plutind în liniște. O liniște de care nu te mai temi. Fiindcă rănile zbuciumului, dus ca pe o povară eternă, au încetat să mai sângereze, iar rechinii sunt adormiți în visul unei iubiri îndepărtate. Ai mușca din barca salvării pentru foamea de a simți iubirea ca în primele secunde ale cunoașterii ei. Căci din rădăcini îndepărtate seva a dispărut, iar noaptea e mai rece decât ultimul gând al despărțirii supreme. Rămâne un gol permanent și o nevoie acută de a-l umple. Însă tot ce te înconjoară e o mare sărată și un soare de neatins.

Anida Lasto

woman-in-water-1024x727

3 Comments
 • iosif
  Postat la 19:49h, 23 noiembrie Răspunde

  În general iubirea dintre un barbat si o femeie este relativa, o forma sentimental-egoist, conditionata de atractia perceptiei aparente ale celor cinci simturi primare.
  Eu cred ca autentica iubire ofera tot ce are.
  Se ofera chiar pe sine persoanei dragi, fara sa astepte nimic în schimb sau chiar daca în schimbul iubirii oferite ar obtine batjocura, durere si suferinte, prin rabdare,încredere neclintita, speranta si perseverenta în iubire, acestea se vor transforma în binecuvântari sufletesti inimaginabile, eterne, atemporale…
  O noapte de vis, Suflet drag !

 • ganduriledintrepagini
  Postat la 20:16h, 24 noiembrie Răspunde

  „Însă tot ce te înconjoară e o mare sărată și un soare de neatins.” mi-a plăcut mult această propoziție.

Post A Comment