Dialoguri cu Sufletul – fragment

-Ador nebunia din oameni, oamenii care nu trăiesc după reguli, vinul băut cu
oameni de calitate, lucrurile care se întâmplă de la sine. Ador pielea de găină. Urăsc falsitatea. Te ador că mă faci să râd. Trebuie să fii spontan și creativ în orice. Pictura transmite starea dintr-o altă dimesiune, lumea are nuanțe de culori, are suflet și povestește cu tine. Trebuie să o asculți și să o înțelegi. E vie. Doar trebuie să accepți că și tu ești viu cu adevărat. Avem o legătură aparte și sunt sigur că simți.
– E într-adevăr o conexiune în energiile noastre.
– Și este ciudat, dar plăcut și fără explicații. Cu fluturi. Am furnicături în tot corpul și am emoții.
– Intuiție, simțire, curgere naturală. De asta apreciez starea. Poate în alte timpuri, energiile noastre s-au contopit undeva pe malul mării și au născut o stea.

Anida Lasto – Dialoguri cu Sufletul

cf235331d718cb75f24c526b94b3c724

 

1 Comment
  • Iosif
    Postat la 18:29h, 17 iulie Răspunde

    Da,iubirea,aceasta forta de atractie si respingere infinita,paradoxala,de putini cunoscuta cu adevarat,unda electro-magnetica cu frecventa înalta,absoluta,imperceptibila de muritorii de rând,decât în proportie infima,si de scurta durata.
    Cu cât o fiinta va iubi mai profund,cu mai mare intensitate,cu atât materia (trupul) va fi mai aproape de moarte,în schimb Sufletul,mai aproape de înaltare,zbor spre libertate si eternitate,spre noi si noi dimensiuni si perceptii sublime,minunate. 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=embdCXhTbM8

Post A Comment