Pareri de la cititori

Mulțumesc Milieana Simon!

De ce ZUZU? Pentru ca este realitate!
De ce ZUZU?Pentru ca este viată!
De ce ZUZU?Pentru ca este iubire!
De ce ZUZU? Pentru ca este pentru adolescenti si părinti! Pentru ca fiecare dintre noi a trăit sau a cunoscut, cel putin, un caz descris in acest roman!
De ce ZUZU?Pentru ca autoarea, care este o enigma pentru multi dintre noi, dar o realitate pentru semnalul de alarma tras, ne prinde si ne trezeste curiozitatea pentru continuare! Pentru ca, printr-o relatare a evenimentelor invaluita in mister, prin oferirea fiecaruia dintre noi sa fim in locul personajelor fara nume, printr-o scriere care te cuprinde si te trimite in lumea internetului, lume pe care toti o cunoastem, dar putini o intelegem.Dilemele celor doi tineri, nesiguranta si incertitudinea ne dau dimensiunea sufletului, pe care fiecare dintre noi incearca sa-l inteleaga.
De ce ZUZU? Pentru ca , daca nu ne place finalul, autoarea ne lasa posibilitatea, ca fiecare dintre noi,sa-l adauge pe acela pe care il doreste!

Multumesc Anida Lasto pentru orele de incantare și meditatie oferite de lectura acestei carti, ca intindere mult prea mica , dar intensa ca mesaj!

Multumesc Delia M. Trifan pentru aceasta recomandare și tare imi pare rau ca nu am putut fi prezenta fizic la aceasta lansare!

Anida Lasto16473873_712031998966255_6842710073130679004_n

1 Comment
  • Iosif
    Postat la 09:51h, 04 februarie Răspunde

    Sper în continuare ca vei descoperi formula magica,paradoxala, atemporala a IUBIRII autentice,printr-un dialog deschis,sincer,cu “Sufletul” lui Zuzu ! 🙂

Post A Comment