Dialoguri cu Sufletul

Anida Lasto
Cât timp a trecut de când ai purtat Dialoguri cu Sufletul tău? Trăind în agitația vieții de zi cu zi și uitând să ne prioritizăm, ne îndepărtăm de sine și devenim străini de propriile noastre dorințe și nevoi. Această carte te va ajuta să te reconectezi cu autenticul EU. Călătoria înapoi către sine va fi o experiență a conștientizării și a vindecării rănilor purtate adânc în suflet, neîndrăznite a fi șoptite măcar.
 
Ella se confruntă cu o experiență cutremurătoare. Spirala celor mai profunde dureri o poartă pe un drum al pierderii de sine. Doar dialogurile o mai pot salva. Interlocutorii ei pot fi o enigmă, precum pot fi Dumnezeu, Diavolul, iubitul pierdut și cealaltă EA – din altă lume.
 
Citește Dialoguri cu Sufletul și regăsește drumul spre propria-ți fericire!

Păreri cititori

Prin această carte nu doar am simțit că am un dialog cu mine, am simțit că am un dialog sincer și fără paravane cu autoarea, care te ajută să te găsești, să îți găsești sufletul, să înveți să te iubești și accepți că iubirea nu este doar lapte și miere. Că iubirea te poate lăsa gol și pierdut dacă nu înveți să ai dialog cu tine. O carte ce trebuie citită în liniște, doar tu cu tine, trebuie să îți dai voie să înțelegi povestea lui Ella.

Booknation

"Dialoguri cu Sufletul" al Anidei Lasto posedă acele caractere viguroase care îndeamnă respirația la respirație. Încercările de autolegitimare prin invocarea tradiționalului "Te iubesc", nu mai posedă prima valoare a rostitului din suflet. În volumul ei, Anida decongestionează puritatea și așează cu delicatețe silabele unui viitor limbaj al iubirii contemplative.

Daniel Dăian

Iubesc modul în care Anida Lasto alege să particularizeze adevărul. Folosind fraze scurte, pline de încărcătură emoțională, autoarea te desprinde de ceea ce înseamnă falsitate, te conectează din nou la realitate, dar, totodată, ea este umărul pe care poți să plângi, deoarece nu există suflet care să nu fie animat de tristețe sau de dezamăgire. Prietenia pe care ea ne-o oferă este mai mult decât atât. Citind această carte mi-am amintit multe amănunte din viața mea și faptul că eroina a trăit o poveste asemănătoare m-a consolat într-o oarecare măsură. Tot ceea ce îmi mai rămâne mie de făcut este să o felicit pe autoare pentru ceea ce a realizat și pentru curajul pe care l-a dovedit scriind această minunată lectură.

Daniela Oțet

Ador această carte și sunt sigură că va rămâne preferata mea o perioadă. Recomand această carte din toată inima.

UniversulCărțilorNoastre.blogspot