LIBER ~pe Tinder~

S-a așezat lângă mine și ne-am comandat: eu un Frappé și el o bere.

– E mâna destinului faptul că ne-am găsit, să știi! Doar soarta mi te-a adus înapoi în cale. După ce te-am văzut în Pub, m-am tot gândit cum să te găsesc, dar nu știam nimic despre tine. Apoi, când te-am văzut pe Tinder, mi-am spus <Ea e!> și imediat am dat swipe right! începuse râzând.

– De ce nu ai venit atunci la mine?

– Nu știam dacă ești sau nu cu cineva și nu am vrut să generez vreo discuție nelalocul ei…

Bătea vântul din ce în ce mai tare, iar starea mea de disconfort se acutiza, dincolo de fondul emoțional al situației în care mă aflam: nu tocmai în largul meu. Am privit câteva secunde spre partea dreaptă a terasei, căutând un refugiu.

– Acum te-ai uitat la pătura de pe acel scaun, să vezi cât de tare bate vântul, dacă ar fi o idee mai bună sau nu să ne mutăm acolo, așa e?

L-am privit cu scepticism.

– Haide, spune-mi dacă încă mă mai pricep să citesc gânduri.

– Ești atent la detalii doar, nu te flata prea mult.

Am continuat discuțiile dezbătând comparația dintre administrațiile publice ale orașului în care ne aflam și cel în care își petrecea el weekend-urile. ”Prost nu e!”, îmi spuneam în gând. Până când mi-a pus mâna pe picior, chipurile, entuziasmat de povești. Mi-a atras atenția, dar nu într-un sens pozitiv, așa că l-am săgetat cu privirea. Nu sub forma unui Cupidon, ci sub forma unei Meduse cu enervare crescândă. ”Nici prea deștept se pare că nu e!”, îmi continuam șirul gândurilor, iritată de îndrăzneala lui. Și-a retras mâna și, după ce am mai bifat câteva subiecte lipsite de vreo importanță majoră, ne-am decis să achităm nota de plată. Urmau zile solicitante, iar seara se-ndrepta spre noapte. Am început amândoi să ne căutăm portofelele. Nu concep să nu-mi plătesc consumația. Consider că un bărbat nu trebuie să plătească pentru timpul petrecut alături de mine. Să renunțăm la ipocrizie, fetelor! Dacă tot ne dorim drepturi egale cu bărbații, ar trebui să ni le și permitem. Însă el nu își găsea portofelul. Am observat panică și frustrare în privirea lui.

3xskuthp8omz

No Comments

Post A Comment