Blestemul copilului (fragment)

Privirea lui Tudor m-a intrigat încă de la primele interacțiuni. Am căutat să ignor faptul că o parte din întunericul meu o recunoșteam în întunericul lui. Există o diferență între sufletele gemene și sufletele pereche. Ori o compatibilitate perfectă. Nu am găsit un răspuns, nici nu l-am căutat destul. Poate că nici nu ar avea vreun rost. Poate că încă mă tem. Dansăm cu incertitudinile în pași jucăuși pe o stradă întunecată- un drum ce ne duce spre un absolut frânt de temeri. Eu le înfrunt. El încă fuge de ele. Ce poți pierde atunci când începi cu adevărat să te cunoști? Confortul de a deține controlul. Acest control ce ne împinge spre decizii raționale pe care le regretăm în muțenie. Nici măcar șoptit. De teamă ca un murmur să nu ne zdruncine singurătatea din doi. Doi la pătratul unui cerc din „încerc” și nu îndrăznesc. Îmi imaginez că îi sunt oglinda în care mă dezbrac, dezbrăcându-l de zbuciumul ce ne chinuie surd. Simt că mă dorește cu o poftă de nedescris, în același timp în care îi vine să fugă de mine într-un univers paralel. Brațele lui mi-au rămas întipărite pe trup, l-am simțit în mine într-un moment prea scurt, ce l-aș fi prelungit într-o dulce agonie a manifestării unei pasiuni care explodează în privirea-mi ce o consideră ucigătoare. Mă poartă-n piept. Nu sunt o pasageră. Nici o pasăre demnă de colivie. Ci un spirit liber ce-l alege în fiecare gând din ultima lună. Îi cuprind energia într-un strop de vin care alunecă în stomacul ce mi se strânge de foamea pasiunii. Îmi tremură pielea sub greutatea dorinței. Îl simt de la distanță, îi înțeleg tăcerea și văd dincolo de ea. I-am descoperit vulnerabilitățile, dar nu mă voi folosi de ele niciodată. Îmi ofer vulnerabilitățile la schimb. Clădim încredere, tacit.

human-hands-playing-with-fire_1863379

5 Comments
 • Iosif Strasbourg
  Postat la 07:20h, 26 august Răspunde

  Iubesc la nebunie aceste cuvinte, deoarece sunt izvorâte din sentimentele nobile ale Sufletului nud, care se reflecta în oglinda Adevarului ascuns în abisurile unei inimi de carne sensibile, simtitoare, iubitoare, acest izvor nesecat de apa vie, valori ale iubirii autentice ce înalta fiinta spre noi si elevate dimensiuni ale perceptiei spirituale, unind cerul si pamântul într-o noua forma paradoxala, atemporala a fericirii supreme.
  P.S. Astept cu nerabdare sa citesc aceasta carte sa-ti admir Sufletul nud,minunat, în lumina oglinzii Cuvântului Adevarului Absolut !
  Mult succes, liniste, bucurii si pace, evolutive spre desavârsirea absoluta, draga Anida !

 • Iosif
  Postat la 12:53h, 29 decembrie Răspunde

  La Multi Ani fericiti si împliniti, în toate dimensiunile si aspectele perceptiilor existentei, tie, celor dragi si întegii echipe cu care lucrezi, Suflet minunat si drag ! 🙂
  …si un mic dar muzical, drag Sufletului meu.
  https://www.youtube.com/watch?v=ChcR2gKt5WM

 • Noi
  Postat la 09:29h, 12 ianuarie Răspunde

  Noi iubim Sufletele voastre, fara prejudecati, chiar daca…

Post A Comment