Cine este echipa Anidei Lasto? #Alina Marghescu

Alina Marghescu a debutat ca jurnalist, după care a fost PR Creative Minds HUB, iar în prezent lucrează ca și specialist marketing. Face parte din echipa mea din ianuarie 2017, fiind invitată în cadrul lansărilor din Deva și Cluj-Napoca.

„Proiectul Anida Lasto reprezintă o bucățică din sufletul meu datorită felului în care autoarea m-a făcut să trăiesc volumele sale, regăsindu-mă în rândurile așternute de ea cu atâta emoție. Mereu am considerat acest proiect ca fiind o provocare prin prisma subiectelor atinse și a anonimatului autoarei.  ZUZU mi-a atras atenția prin dorința autoarei de a se adresa adolescenților, de a-i încuraja și, totodată, de a le explica ce înseamnă comunicarea online, care sunt riscurile acesteia și ce se întâmplă dincolo de un monitor. Dialoguri cu Sufletul a fost cartea ce mi-a îndreptat atenția spre propriul suflet și m-a afundat în profunzimea simțurilor și a gândurilor de care, de cele mai multe ori, fugim.

Îi mulțumesc Anidei pentru încrederea oferită și pentru susținerea ei în dezvoltarea propriei mele pasiuni pentru literatură. Datorită susținerii ei, m-am implicat și în proiectul Destin în pași mărunți – un proiect unic și la fel de frumos ca tot ce înseamnă Anida Lasto.„

27459924_1593657724060778_2258100097533618515_n

No Comments

Post A Comment