Cine este echipa Anidei Lasto? #Alexandru Brad

Acest articol îi este dedicat lui Alexandru Brad – QA Lead într-o companie de IT, cu o experiență de aproape 9 ani în acest domeniu, dar și cu o experiență de aproximativ 8 ani dezvoltată în diferite posturi de radio. De asemenea, este MC la diferite evenimente, iar printre hobby-urile sale se numără: sportul, cititul, gătitul și drumețiile. Alex este voluntar în Beard Brothers și fost voluntar și organizator în cadrul unui alt proiect social din Cluj-Napoca, ocupându-se de mai multe cazuri sociale.

Totodată, este organizatorul proiectului <Oamenii ajută oameni!> din Cluj-Napoca:

“<Oamenii ajută oameni!> este un proiect care încearcă să încadreze comunitatea locală, și nu numai, în tabloul mare al întrajutorării. Proiectul își propune să convingă oamenii de rând că ajutorul nu vine doar donând din fața unui calculator, că nimeni nu obligă pe nimeni să ajute, dar nici nu îi îndeamnă spre critici. Încerc să dezvolt ideea faptului că o hăinuță sau o porție de mâncare însoțite de o vorbă bună ori de o discuție de câteva minute, pot deschide ochii privitorului spre universul gri al celui ajutat.

Ajutorul trebuie să vină din comunitate, de la oamenii de rând, iar ideea de bază este să nu uităm că suntem cu toții oameni. Vrei să ajuți – ajută, nu aștepta să fii îndrumat, împins de la spate sau șantajat emoțional de cineva. Ia inițiativa de a ajuta un om, fără să ai așteptări și fără să pui condiții. Fă ce poți, cum poți și când poți… Și o să ajungi să apreciezi mult mai mult ceea ce ai.”

Alexandru crede despre sine că este prea sincer și prea direct, amuzant, cu o mare doză de compasiune pentru cei aflați în nevoie. Urăște minciuna și urăște oamenii prefăcuți cărora nu ezită să le dezvăluie pe loc adevărata față.

”Am descoperit-o pe Anida din pură întâmplare și am acceptat să vorbesc despre cartea ZUZU în cadrul lansării din Cluj-Napoca, invitația venind din partea unei prietene vechi, Delia T., care a crezut că m-aș mula bine pe acest rol.

Am moderat, apoi, lansarea cărții Dialoguri cu Sufletul, pe care, recunosc, nu am reușit să o citesc complet înainte de lansare, însă am citit-o de 3 ori, în 3 stări diferite, ulterior.”

36832980_2112460835681747_8371143314354733056_n

 

 

No Comments

Post A Comment