Cine este echipa Anidei Lasto? #MEG Ciurchea

Dragilor, în această săptămână vă prezint cu bucurie încă un membru al echipei mele. Elena Georgiana Ciurchea lucrează în sistemul financiar-bancar, însă pasiunea ei este reprezentată de cuvinte.

“Prima poezie am scris-o în clasa a șasea. Am urmat facultatea de litere din dorința de a mă îmbogăți cultural. Întotdeauna mi-am dorit să scriu. Am avut și două publicări, dar niciodată nu a părut timpul potrivit pentru a mă dedica mai mult scrisului.

Recent însă, datorită Anidei, am fost cooptată în două proiecte literare. Ba mai mult, am reușit să realizez ceea ce doar visam înainte de a fi primită în echipa ei: să scriu cu toată dăruirea și să public.

Primul proiect a fost lansarea de carte a Anidei, Dialoguri cu Sufletul, din Cluj-Napoca, unde am fost invitată de autoare să vă plimb prin universul Sufletului, locul unde ne simțim cel mai bine sau cel mai puțin bine, în funcție de momentul întâlnirii cu <el>.

În urma acestui eveniment, prietena mea (așa o consider a fi, chiar dacă îi cunosc doar vocea) a decis să continue cu mine nu doar colaborarea în privința lansărilor ei, ci și o colaborare mult mai profundă în ceea ce privește promovarea noilor scriitori și, implicit, o promovare a cititului.”

Al doilea proiect este cartea Destin în pași mărunți ce va reprezenta o adevărată surpriză pentru cititori. Mai multe detalii despre acest proiect puteți vedea accesând link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/destininpasimarunti/

Totodată, scrierile Elenei Georgiana Ciurchea le puteți lectura vizitând pagina de Facebook MEG Ciurchea:

https://www.facebook.com/MEG-Ciurchea-1739389869446098/

Dialoguri cu suflet (68)

No Comments

Post A Comment