CINE ESTE ECHIPA ANIDEI LASTO? #BIANCA DRAMNESCU

Bianca Drămnescu este specialist PR și Comunicare, iar în prezent este activă atât în mediul academic, fiind Asist. Dr. în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, Universitatea de Vest, cât și în mediul de business prin prisma proiectelor naționale și internaționale.

”De-a lungul timpul am participat la multe lansări de cărți, însă invitația de a face parte din echipa unui autor anonim am considerat-o a fi o reală provocare. Cred în autoeducare și în capacitatea noastră de a fi diferiți. Talentul de a scrie un text bun nu este suficient fără o muncă perseverentă.

Lecturând cărțile Anidei Lasto am remarcat o sensiblitate profundă transmisă sub forma unui vocabular bogat. Trăiri interiore intense, povești cu tâlc, lecții de viață și umor fin sunt elemente ce m-au determinat să vreau să descopăr mai mult autorul, desigur, printr-o altă carte. Mă bucur să întâlnesc oameni pasionați de arta comunicării în scris și cred că pot valorifica potențialul lor artistic.

Ei bine, Anida Lasto este un om frumos ce nu are nevoie de asocierea unui chip, ci de asocierea emoțiilor cu scrierile ei.”

35238266_919229511590266_7397747392566525952_n

 

1 Comment
  • Iosif Strasbourg
    Postat la 03:53h, 29 iunie Răspunde

    Chipul si înfatisarea fiintei este o masca aparenta relativa, efemera, degradabila, un vas de argila în care Stapânul casei pastreaza produse diverse mai scumpe, stralucitoare, expuse vizibil, sau mai lipsite de valori estetice si/sau placute la vedere, ascunse în locuri dosnice si mai putin visible însa de o importanta la fel de mare si indispensabila .
    Valorile autentice adevarate, atemporale, (AAA) sunt ascunse în taina Sufletului fiecarei fiinte rational sentimentale, dincolo de aparentele perceptiei omului muritor.
    Sa fiti iubite si fericite Suflete minunate !

Post A Comment