Cine este echipa Anidei Lasto? #Roba Catalin

În următoarele săptămâni veți avea ocazia de a-mi cunoaște echipa în cadrul unei rubrici dedicată lor, oamenilor frumoși, fără de care lansările sub anonimat marca Anida Lasto nu ar putea avea loc.

Articolul de astăzi îi este dedicat moderatorului meu, Roba Cătălin, care spune despre sine că este un om entuziast, căruia îi plac provocările:

“Profesional vorbind, consider că sunt unul dintre puținii oameni care au avut norocul de a-și urma pasiunea. Lucrez în mass-media de aproximativ patru ani, iar șansa de a colabora în cadrul unor proiecte diferite, atât pe parcursul anilor de studiu, cât și după finalizarea lor, mi-au oferit posibilitatea de a-mi îmbunătăți calitățile de relaționare.”

Încă din perioada facultății, Cătălin a colaborat cu TVR Timișoara, a lucrat pentru diverse publicații din Timișoara, iar din 2016 și până în prezent, este realizator tv, reporter și moderator pentru postul de televiziune TeleU, de la Universitatea Politehnica Timișoara. De asemenea, se ocupă și de partea de Social Media în cadrul ONG-ului Elite Tourism & INA și de promovarea Ultimate Frisbee a orașului de pe Bega.

Nu în ultimul rând, Roba Cătălin este și moderatorul lansărilor mele de carte, despre care declară:

“Proiectul Anida Lasto este unul drag mie, această colaborare începând la finalul anului 2016. Am fost atras de tot ceea ce a presupus acest proiect, anonimatul și misterul autoarei fiind inedite pentru mine. Chiar dacă scepticismul a fost prezent, puterea de convingere a Anidei și încrederea în proiectul ei au funcționat complementar, reprezentând o nouă provocare pentru mine. Am ales să mă implic în acest proiect deoarece orizonturile ce se arătau necunoscute m-au atras cumplit în “capcana” ineditului. M-am bucurat să văd cât de bine a primit publicul acest proiect, dat fiind faptul că cititorii ne-au primit cu brațele deschise în toate locațiile din țară unde am fost prezenți cu lansările de carte Anida Lasto. Sunt curios unde va duce această călătorie frumoasă și nerăbdător să vă cunosc în cadrul evenimentelor viitoare.”

16142981_1395711373783676_1054358952398854355_n

 

 

 

1 Comment
 • Iosif Strasbourg
  Postat la 17:22h, 17 iunie Răspunde

  Succes deplin pe Calea spre Lumina
  Tie si tuturor celor ce te sustin cu drag.
  Sa ai doar bucurie,si pacea Sa Divina,
  Iar când ajungi pe culme, El sa te-astepte-n prag…

  Fii binecuvântat Suflet drag !

Post A Comment